Korbis – Reeuwijk

Danique Geen categorie

Zaterdag 10 februari 19:55 Korbis 1 – Reeuwijk 1

Belangrijke wedstrijd voor beide ploegen en dat was te zien, want de tribune in sporthal de Dreef zat afgeladen.

De wedstrijd ging snel van start met de openingstreffer van Thijs Hofman. Na een paar minuten scoorde Korbis en de stand werd 1-1. De Reeuwijkers gingen er vol voor en wiste een mooi gat te slaan met een 1-9 voorsprong, met mooie doelpunten van de schutters Jens Verdouw, Coen Nuijten en Robin Benard. Korbis begon weer gas te geven, maar de Reeuwijkers gingen met een tevreden gevoel de rust in, met een stand van 7-12.

Reeuwijk ging voor de winst en wisten na de rust weer een grote voorsprong te pakken. Het stond 8-17 voor de Reeuwijkers en wedstrijd leek gespeeld te zijn. Maar toen sloeg de wedstrijd helemaal om. Reeuwijk had veel bal verlies en 1 schots aanvallen. En daar profiteerde Korbis van. Met nog maar 2 minuten op de klok was de stand 20-20 geworden. Helaas kreeg Reeuwijk de bal niet meer door de mand en verloor met 23-21.

Volgende week komt de nummer laatst, Paal Centraal op bezoek. De wedstrijd zal om 16:15 plaats vinden in sporthal de Meerkoet.