Reeuwijk B1 – RWA B1

Danique Geen categorie

De wedstrijd begon meteen al mooi met twee schoten van Luca, allebei zaten ze erin. Een paar minuten later kregen we helaas wel een vrije bal tegen en die ging erin. daarna ging het snel, de doelpunten bleven maar komen door Tim, Lars, Luca en Michelle. Tijdens de rust stond het nu 7-1 voor ons. We gingen met opgeheven hoofd de tweede helft in. Helaas kreeg Robin een onterechte stip tegen en die was raak. Luca schoot er daarna gelukkig weer een in, en daarna zat de vrije bal van Anna ook nog raak. Daarna volgde een reeks schoten van Tim, Lars en Robin en helaas ook twee tegendoelpunten. Luca schoot er weer een in met een mooie bal van Lars. Tim kreeg daarna helaas een doelpunt tegen, maar dat zette hij snel weer recht met twee schoten die erin zaten. Eline, Yorinde, Tjark en Sander kwamen er nu in. En als afsluiter schoot Luca er nog twee in. De eindstand was 17-5, het was een leuke wedstrijd.