Reeuwijk A2 – VEO A3

Danique Geen categorie

Hallo allemaal,

Op zaterdag  1 december moest de A2 om 15.00 tegen VEO A3. We moesten er dus om 14.15 uur verzamelen. We hebben in de rust van de B1 alvast ingeschoten. Zodra de B1 weer begon gingen we met het hele team bespreken voor de wedstrijd. Arnold vertelde eerst de opstelling:
Aanval:                                                Verdediging:                                     Reserve:
Marieke                                              Loes                                                     Yorinde
Iris                                                         Anouk                                                 Matthias
Tim                                                       Duco                                                    Stefan
Merlijn                                                Arjan
Daarna gaf hij on de opdracht om zo snel  mogelijk een paar doelpunten te scoren. Na de bespreking moesten we met z’n allen bij elkaar komen om op de foto te gaan voor onze nieuwe sponsor: Zus en Zo. Na de foto gingen we warm lopen. Toen de wedstrijd van de B1 was afgelopen hebben twee kanten gepakt en doorloopballen genomen. Daarna begon de wedstrijd. Wij mochten beginnen want we speelden thuis.
Al snel na een paar aanvallen scoorde Iris uit een schot. Het stond 1-0. Niet veel later scoorde Merlijn de 2-0. We moesten van vakken wisselen en gaan verdedigen. Loes scoorde met een schot de 3-0. Helaas kregen we niet veel later een schot tegen en werd het 3-1. We moesten weer wisselen van vakken. Daarna maakte Tim twee doelpunten achter elkaar: een doorloper en een schot. We wisselden weer van vakken en werden er weer twee doelpunten gescoord. Dit keer door Loes en door Duco, van allebei was het een schot. Er moest weer gewisseld worden en kregen we een doelpunt tegen: een schot. Het stond inmiddels 7-2. Daarna scoorde Tim de 8-2 uit een doorloopbal. Vrij snel daarna kregen we een schot tegen. Loes scoorde de 9-3 vanuit een schot. We wisselden van vakken en rap daarna werd er weer gescoord, dit keer door Tim. We kregen een doorloopbal tegen. Daarna scoorde Duco nog twee keer achter elkaar. Toen Tim de 13-4 maakte was het rust.
In de rust is het enige wat Arnold zei: jongens jullie zijn goed bezig, en ga vooral zo door!
Na de rust scoorde Tim als eerste met een doorloopbal. De vakken moesten weer wisselen. De aanval kreeg een vrije bal mee, en die scoorde Duco. Vlak daarna scoorde Arjan de doorloopbal. De vakken mochten weer wisselen. Daarna werd er vrij snel weer gescoord door Tim, met een schot, met vlak daarna Iris die scoorde ook met een schot. Daarna scoorde de tegenstander weer. De stand was inmiddels 18-5. Vlak daarna scoorde Arjan weer, en wisselden de vakken. Tim en Merlijn werden eruit gehaald, en Matthias en Stefan kwamen voor hun plaats erin. Vlak daarna scoorde Iris uit een schot. Er kwam nog een wissel: Marieke ging eruit en Yorinde kwam erin. Stefan scoorde de 21-5. Vlak daarna scoorde Duco twee keer achter elkaar met een schot. De tegenstander scoorde ook nog een keer en de stand werd 23-6. Yorinde scoorde ook nog een keer. Tim en Merlijn werden weer in het veld gezet voor Arjan en Duco. Tim scoorde nog een keer, met daarna Loes die weer scoorde. Stefan scoorde ook nog een keer. Toen scoorde de tegenstander nog een keer. De stand werd 27-7. Tim scoorde de laatste twee doelpunten van de wedstrijd. Vlak daarna werd er  nog een keer gescoord door de tegenstander. We wonnen met een eindstand van 29-8.