Reeuwijk B1- Avanti B3

Danique Wedstrijdverslagen

Reeuwijk B1 had op zaterdag 25 november weer een wedstrijd op de planning staan. Het B1 team van Reeuwijk moest tegen het B3 team van Avanti. De wedstrijd begon om twee uur en Reeuwijk stond al snel achter met een stand van 0-1. Gelukkig was dit de eerste en gelijk ook de laatste keer dat Reeuwijk achter heeft gestaan. De 0-1 achterstand werd verholpen door een assist van Sander die Tjark er natuurlijk in gooide. Vanaf dit moment had de B1 de slag te pakken. Al snel stond het 3-1 doordat Michelle twee keer een goede assist aangaf gevolgd door een goal van Robin en Anna. Avanti rook weer een kans en schoot een bal in het mandje, maar Reeuwijk pakte het snel daarna weer op, want Tjark gooide een assist naar Yorinde en die schoot ‘m raak. Vlak voor de rust met een stand van 4-2, wilde Tim een diagonale bal gooien, maar onderweg kwam de bal de korf tegen en had dus ook Tim gescoord.

Na een goede peptalk van coaches Kim en Jens ging het team van Reeuwijk, maar ook het team van Avanti weer fit de wedstrijd in. Avanti had weer goede energie na de rust want al snel maakten ze een goal. Het stond op dat moment 5-3. Het vak van Tjark pakte het al snel weer op want Tjark gooide naar Sander en opnieuw viel er een goal. Ook Iris en in het andere vak Anna hadden gescoord, 8-3. Voor de verandering kon Avanti voorsnijden en daaruit een doorloopbal scoren. Gelukkig door een overtreding van Avanti kreeg Reeuwijk een stip mee en scoorde Lars de 9-4. Inmiddels waren Sander en Tjark ingewisseld voor Luca en Lars. Luca kon gelijk een goal maken door een assist van Lars, 10-4. Na de wisseling van aanval en verdediging pikte Reeuwijk al snel weer de bal eruit en kon het vak van Michelle nog een doelpunt maken. Tim speelde de bal naar Robin en Robin scoorde het een-na-laatste goal. In de laatste paar minuten kon Tim nog zijn tweede goal maken en zorgde hij voor een eindstand van 12-4 met een doelsaldo van 8 punten.

Na de wedstrijd kreeg de B1 nog een broodje knakworst met limonade van de verenging J.