Route

Routebeschrijving

Sporthal de Meerkoet (zaalkorfbal) en Sportpark Groene Zoom (veldkorfbal) zijn de thuisbasis van CKV Reeuwijk. Beide  accommodaties liggen tegenover elkaar  met een parkeerterrein ertussen  aan de Buitenomweg in Reeuwijk-Brug. Als onze gasten bent u van harte welkom in ons gezellige clubhuis!

Per auto naar Reeuwijk?

1. Vanaf Rotterdam / Den Haag neemt u de A12 richting Utrecht. U neemt afslag Bodegraven / Reeuwijk, bij de T-kruising rechtsaf, daarna 1e weg linksaf en vervolgens rechtdoor tot aan de rotonde. Op de rotonde gelijk rechts en dan de eerste straat links (voor de tunnel) aan het einde van de straat aan de linkerkant sportpark “De Groene Zoom” en aan uw rechterhand sporthal ‘De Meerkoet’.

2. Vanaf Utrecht neemt u de A12 richting Den Haag. U neemt afslag Reeuwijk en gaat bij de rotonde driekwart rond. Daarna bij de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag. U gaat nu over de A12 en daarna bij de 1e afslag rechtsaf, vervolgens rechtdoor tot aan de rotonde. Op de rotonde gelijk rechts en dan de eerste straat links (voor de tunnel) aan het einde van de straat aan de linkerkant sportpark “De Groene Zoom” en aan uw rechterhand sporthal ‘De Meerkoet’.

Veld (kunstgras):

Sportpark “De Groene Zoom” Buitenomweg 1, 2811 BM Reeuwijk Tel: 0182-395360

Zaal:

Sportzaal “De Meerkoet” Buitenomweg 7, 2811 BM Reeuwijk Tel: 0182-394356