Afsluiting 1e helft veld 2017-2018

Danique Algemeen nieuws, Geen categorie

Zaterdag 14 oktober was de laatste zaterdag van het eerste deel van het veldseizoen 2017-2018. Temperaturen van meer dan 20 graden, een heuse dorpsderby tegen Vriendenschaar en gezamenlijk afsluiten met een maaltijd. Een kleine 70 man zag dit allemaal wel zitten en gaf zich bij voorbaat al op voor het eten.

’s Morgens begon de opbouwploeg, ondersteund door de mensen van de A1 al met opbouwen van de tent. En dat deze kleine teambuildingsactiviteit (of beter gezegd tentbuildingsactiviteit) meteen een positief resultaat in het veld opleverde, zette mij wel aan het denken. Volgende keer weer bouwen – A1 !

Terwijl de A1 richting veld ging voor hun wedstrijd waren Ivonne en Tim bezig met de inrichting van de saté en ijskraam. De kraam lag niet helemaal in de looproute, maar toch hebben alle verkopers (Anne, Eline, Tim, Ivonne, Floris en Florian) bijna alle saté weten te verkopen. Klasse

Na de overwinning van de A1 met 20-17 was het de beurt aan het tweede. Ook zij zetten tegen Vriendenschaar een mooie overwinning op de planken en met 11-9 haalden ook zij de punten binnen. Op het achterste veld begon inmiddels ook het derde aan hun wedstrijd. Zij konden tegen VEO helaas geen potten breken en verloren met 9-20. Het eerste sloot hun wedstrijd met een verdiende 25-14 af.

Na de wedstrijden was het tussen beide clubs weer gezellig en voor een aantal bijna een reünie. Inmiddels was De Mandarijn gearriveerd en konden we aanschuiven aan het buffet. Het was echt een top dag door de inzet van veel mensen.  Iedereen, die geholpen heeft met organiseren, sjouwen, bardiensten, buitenverkoop, fotograferen, opruimen, opbouwen, super bedankt en speciaal natuurlijk Cora, voor het goede idee.