Club van 50 – jaardoel

Danique Algemeen nieuws

Zoals jullie inmiddels wel begrepen hebben heeft CKV Reeuwijk een echte club van 50.

Wat is de club van 50. Wel de “Club van 50” is een groep CKV vrienden die de sportvereniging een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50,00 doneren. Dit bedrag wordt zoals jullie mogelijk weten besteed aan projecten die niet uit de normale begroting van de Korfbal betaald worden. Bij de eerste aftrap van deze vereniging is er gestemd voor een doel en een activiteit.

Het doel wat echt komend voorjaar voor de vereniging door de club van 50 wordt gerealiseerd is een overkapping bij het veld. Dus komend veldseizoen kunnen we hiervan gaan genieten.

Ook was er gestemd voor een activiteit. De activiteit was Jeu de Boules. Voor deze activiteit waren Heleen, Karin en Carolien verantwoordelijk.  Voordat ik overga naar de avond van de activiteit wil ik even stilstaan bij een van de sponsoren van de vereniging. Kalkhoven uit Gouda was bereid om voor de club van 50 een mooi Bord te maken. Een mooi bord met het logo van de club van 50 met de namen van de leden! Kalkhoven erg bedankt! Er kunnen er meer bij, dus word snel lid! Geef mij een mailtje: mailto:stephanworst@kpnmail.nl