Trainingskamp A

Danique Jeugd

Vrijdagochtend gingen de trainers al vroeg op pad om boodschappen te doen om op tijd in het kamphuis De Oorbel in Burgh Haamstede te zijn.

Na alle spullen geïnstalleerd te hebben en de omgeving te hebben verkend werd het avondeten voorbereid.

Rond 19 uur arriveerde iedereen zodat om 19.30 uur de 1e training kon beginnen. Wat “rondjes” rond de kerk en oefeningen met de bal. Wel bij het licht van lantaarnpalen wat niet altijd meeviel om de bal te zien aankomen.

Na de training terug naar het kamphuis om lekker wat te eten en douchen. Daarna nog een gezellig feestje gemaakt en met zn allen gezongen. Wat een zangtalent zit er in de groep, om over tafeltennistalent maar niet te spreken.

Zaterdagochtend om 8 uur aan het ontbijt. Even opruimen met elkaar en dan de duinen in. Heerlijk met die sneeuw en snijdende koude wind. Maar…. top volgehouden allemaal. Een warme choco met slagroom in het kamphuis was dan ook meer dan verdiend.

Omdat de oefenwedstrijden niet doorgingen vanwege het barre winterweer gingen we als alternatief zwemmen bij Center Parcs. Hiervan is een mooie onderwaterreportage gemaakt.

’s Avonds gezellig met z’n allen aan de steengrill en daarna barstte het feest los met laten we zeggen unieke optredens.

Ondanks de late avond was iedereen op tijd en fris en fruitig voor het ontbijt. Nou ja, bijna iedereen dan.

Na het ontbijt 3 km hardlopen met tussendoor oefeningen naar het strand.

Aangekomen bij het strand wachtte een heerlijke hoge trap. Boven aangekomen moest je je vasthouden anders waaide je weg. Maar dat weerhield ons niet om lekker aan de slag te gaan op het strand. De ladder, combineren met de bal en ook het tegen de heuvel opgenomen met een medicinaal in de hand ontbraken niet.

Even tussendoor een pauze ingelast om de verwachtingen van aankomende 2e helft veld te bespreken en daarna weer 3 km terug hardlopen naar De Koebel.
Nog even lunchen met elkaar, opruimen en weer naar huis.

Het was een super weekend waarin een ieder zichzelf uitgedaagd heeft. Trots dat iedereen het zo goed gedaan heeft.

Cora