Kampioenen!

Melinda Algemeen nieuws, Wedstrijdverslagen

Dubbele Triomf op het Korfbalveld van CKV Reeuwijk: Jeugdteams C1 en D1 en bij de Senioren Vieren het 1e en het 4e hun Kampioenschap

Een dag van ongekende glorie en opwinding overspoelde het korfbalveld toen niet één, maar twee jeugdteams én twee senioren teams de titel van kampioen opeisten van de veldcompetitie.

Jeugdteams C1 en D1 Schitteren

In de ochtend was het de beurt aan onze jeugdteams om het veld te betreden en geschiedenis te schrijven. Deze jonge korfballers toonden vastberadenheid en veerkracht, en ze lieten zien dat leeftijd geen belemmering is voor grootsheid. Onder leiding van hun coaches overtroffen ze de verwachtingen en speelden ze met een passie die onmiskenbaar was.

Senioren Overheersen

In de namiddag schoven de ervaren CKV Reeuwijk 1 spelers de schijnwerpers op zich. Een knappe prestatie van het 1e van CKV Reeuwijk dat dit seizoen is gestart met de nieuwe trainers Peter en Cora van der Linden samen met Femke den Heijer als team begeleider die dit team direct naar de overwinning heeft geloodst.

Het andere seniorenteam het 4e, toonde onverzettelijke vastberadenheid ondanks de zware windstoten. Ze speelden als een geoliede machine en verdedigden hun titel als seniorenkampioenen met verve.

Na de wedstrijden werden de jeugdteams en senioren gehuldigd in de eigen korfbalkantine waar medailles werden omhangen en trots glimlachend de kampioensbekers uitgedeeld.

Deze dag zal de boeken ingaan als een dubbele triomf voor CKV Reeuwijk.

We zijn trots op onze jeugd en senioren en kijken vol verwachting uit naar het komende zaalseizoen om nog meer kampioenschappen te vieren.