Nieuwe clubsportkleding

Melinda Algemeen nieuws, Geen categorie

Beste korfballers en ouders van korfballende leden,

Er zijn wat vragen en opmerkingen binnengekomen over de nieuwe kledinglijn van Muta Sport. Om antwoord hierop te geven, zijn hieronder wat vragen uiteen gezet. Mocht je vraag er niet tussen staan, dan kan je contact opnemen met iemand uit het bestuur of via sponsoring@ckv-reeuwijk.nl

Waarom zijn we overgestapt van Hummel naar Muta?
Dit is vrij simpel: onze oude Hummel lijn werd niet meer geproduceerd en de vervangende Hummellijn vind de sponsorcommissie niet geschikt en kwalitatief genoeg. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een ander alternatief en dat is Muta geworden. Die keuze is in het bestuur gemaakt en daarmee bindend.

Het inschietshirt is duurder dan het oude inschietshirt, hoe kan dat?
Als je overstapt naar een nieuw merk, zijn de prijzen daarmee niet gelijk. De kwaliteit van de huidige shirts is beter en daarnaast is een belangrijk verschil dat de logo’s en nummers er niet op gedrukt zijn, maar in de shirts geweven. Dat is een duurdere techniek. Ook is het shirt speciaal ontworpen voor CKV Reeuwijk en is het geen standaard uitvoering. Als laatste moest bij Hummel los extra betaald worden voor het clublogo, dat zit er bij de Muta shirts al bij inbegrepen.
Om tegemoet te komen aan jullie opmerkingen, hebben we deze week een basic shirt laten toevoegen aan de webshop. Deze hebben geen sublimatie in de stof, maar zijn er op geborduurd. Daarnaast is de groene kleur een ‘standaard’ kleur en niet de kleur van het eigen ontwerp. Ook is de kwaliteit wat minder hoog. Het basic shirt is in de webshop te vinden als ‘Trainings shirt dames’ of Trainings shirt kids/heren’. Het verschil zit in de taillering.

Ik heb nu al een order gedaan voor het kwalitatief betere, maar duurdere shirt en wil eigenlijk de goedkopere, wat moet ik doen?
Je kunt een mail sturen naar webshop@mutasport.nl. Zij zullen dan de order omruilen en het geld krijg je dan teruggestort. De webshop sluit nu op 16 oktober 2023. Pas daarna zullen de shirts en bestellingen definitief in productie gaan en zal alles besteld worden.

Ik wil graag een ruimer shirt en pas niet in de huidige getailleerde shirts, wat moet ik doen?
Ook hiervoor hebben we een oplossing bedacht: in de webshop is een trainingsshirt toegevoegd die ruim valt. Deze is te vinden in de webshop onder ‘Inschietshirt unisex’. Deze is niet uit te voeren in een

Wanneer is mijn bestelling binnen?
Het produceren van de shirts duurt langer dan bij Hummel. Dat komt doordat we geen voorraad hebben van de Muta producten (Hummel was een basic model wat meerdere verenigingen gebruiken, de Muta producten en shirts zijn uniek en speciaal voor CKV ontworpen).

Hoe weet ik welke maat ik moet bestellen?
De selectie heeft inmiddels al de nieuwe kleding en je kunt altijd even aan hen vragen of je een jasje of shirt mag passen. Voor de shirts geldt dat je ze beter een maatje groter dan kleiner kunt bestellen, voor de pakken geldt dat deze wat ruimer vallen. Let op: dit geldt alleen voor de senioren. Het is niet bekend hoe de kids maten vallen, neem daarvoor even contact op met de webshop.