Wedstrijdverslag Reehorst ’45 – Reeuwijk 1

Zaterdag 17 december stond voor CKV Reeuwijk alweer de vierde competitiewedstrijd van het
zaalseizoen op het programma. De selectie van Reeuwijk reisde af naar Ede om het in sporthal ‘De
Peppel’ op te nemen tegen CKV Reehorst ’45.

Waar voor Reeuwijk het seizoen niet beter kon beginnen met zes punten uit drie
wedstrijden, wachtte Reehorst nog steeds op zijn eerste punten. Toch was dat geen garantie dat
Reeuwijk hier wel even de punten op ging halen, zeker omdat Reehorst op papier een lastiger
programma achter de rug had dan Reeuwijk.

Al na 15 seconden werd het eerste doelpunt al gemaakt door de thuisploeg, maar dit zou ook
gelijk de laatste voorsprong voor Reehorst zijn. Reeuwijk wist in de beginfase over verschillende
schijven te scoren en liep al snel uit naar een 5-11 voorsprong. De coach van Reehorst was op dat
moment genoodzaakt een time-out te nemen, al was het maar om de veel scorende Reeuwijkers uit
hun ritme te halen. Dit pakte alleen anders uit dan gehoopt voor Reehorst, want niet veel later stond
er een 5-16 stand op het scorebord. Dit kwam mede door een ontketende Justin Kersseboom, die er
uiteindelijk acht zou maken in de eerste helft.

Je zou zeggen wedstrijd gespeeld, maar omdat Reehorst vlak voor rust nog terugkwam tot
11-19 merkte je aan alles dat zij de hoop op een resultaat nog niet hadden opgegeven. De tweede
helft verliep dan ook een stuk stugger voor Reeuwijk en het zag de thuisploeg langzaam dichterbij
komen. Toch wist Reeuwijk op de belangrijke momenten mee te scoren en zo is het verschil ook
nooit meer kleiner dan vier punten geweest. De eindstand was uiteindelijk 24-30, waarmee Reeuwijk