Reeuwijk 1 – KOAG 1

Danique Geen categorie

Reeuwijk verliest voor de tweede keer dit seizoen.

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen KOAG op het programma. KOAG stond op de tweede plek en Reeuwijk op een gedeeld eerste plek. In de heenwedstrijd wist KOAG ruim te winnen, mede door de overheersende dames. In alle 5 eerder gespeelde competitieduels wist Reeuwijk 1 maal gelijk te spelen, de rest werd verloren. Reeuwijk stond dus een pittige wedstrijd te wachten.

Met kersverse papa Coen Nuijten gewoon in het veld, begon Reeuwijk fel en wist al snel de 2-0 voorsprong te pakken dankzij een zuivere Jens Verdouw. KOAG bleef voortdurend aanhaken en mede door hun fysieke spel kregen zij bij 6-6 de gelegenheid om op voorsprong te komen. Reeuwijk kwam ook weer terug en met een 10-10 werd er gerust.

Nicole de Hoogh ging vlak na rust door haar enkel maar bikkelde toch nog even door. Ondanks dat, vielen er toch twee tegendoelpunten, waardoor KOAG op twee doelpunten voorsprong kwam. Deze twee doelpunten heeft KOAG niet meer weggegeven en zij bleven de gehele tweede helft op voorsprong staan. Nicole heeft uiteindelijk het veld toch moeten verlaten en bij Reeuwijk zijn er een aantal wissels geweest. Helaas mocht dit niet baten en kwam Reeuwijk kwam niet in hun goede doen, miste scorend vermogen en verloor de wedstrijd helaas, maar terecht.

Korbis wist wel te winnen waardoor zij nu alleen aan leiding gaan en Reeuwijk samen met KOAG een mooie tweede plaats invullen.

Aankomende zaterdag speelt Reeuwijk bij de buren in Bodegraven om 19:45, support is van harte welkom!