Reeuwijk A1 – ADO A1

Danique Geen categorie

Zaterdag 11 november stond de eerste competitiewedstrijd van het zaalseizoen op het programma in een goedgevulde Meerkoet. Nadat er in de oefenwedstrijden één keer gewonnen en één keer verloren werd, mocht Reeuwijk A1 het opnemen tegen ADO A1.

Reeuwijk schoot uit de startblokken en keek na een klein kwartier al tegen een 6-1 voorsprong aan. Maar deze toch wel ruime voorsprong werd toch ook al weer heel snel weggegeven en zo stond het vlak voor rust 7-7. Gelukkig wist Reeuwijk zich staande te houden, en door twee doelpunten vlak voor rust stond het 9-7 na de eerste helft.

In het begin van de tweede helft had Reeuwijk veel moeite om deze voorsprong uit te bouwen en pas toen het 13-12 stond wist het uit te lopen naar 16-12. Twee doelpunten in de laatste fase van der wedstrijd bepaalde de eindstand op 17-13. Een goed begin van de competitie dus!

Volgende week staat er een wedstrijd tegen KCC A3 op het programma, en ook daar zullen twee punten behaald moeten worden.