Reeuwijk A1 – Fortissimo A1

Danique Jeugd, Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag mocht Reeuwijk A1 weer aan de bak, deze keer thuis tegen Fortissimo A1. In theorie een zeer gelijkwaardige tegenstander, dus het beloofde een spannende pot te worden. Zeker na de teleurstelling van vorige week was Reeuwijk extra gemotiveerd om vandaag weer te knallen.

De wedstrijd werd goed begonnen door de thuisploeg, de eerste 10 minuten waren ze zeer sterk en ging de stand redelijk gelijk op. Helaas zwakte Reeuwijk na het sterke begin af, dit gaf Fortissimo de kans om beter in de wedstrijd te komen en uit te lopen op Reeuwijk. In de rust stond het dan ook 3-6. Na een goede peptalk kwam Reeuwijk vol goede moed het veld weer op.

Het begin van de 2e helft was ontzettend spannend, Reeuwijk had het vertrouwen weer terug gevonden en wist de stand gelijk te trekken, vervolgens is het een poosje erg gelijk op gegaan. Het laatste kwartier kwam de thuisploeg in een goede flow en wisten ze uit te lopen naar een 16 – 10 voorsprong. Dit is tevens ook de eindstand geworden. Al met al een goede, spannende pot dus.

Aankomende zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, om 12:30 is de tegenstander Telstar A1. Telstar staat op dit moment bovenaan, dus het belooft een zware wedstrijd te worden.