Reeuwijk – Fortissimo

Danique Geen categorie

Fortissimo is een gewaagde tegenstander voor Reeuwijk. Al eerder hebben zij tegen elkaar gespeeld in een oefenwedstrijd. Toen was Fortissimo duel winnaar. Zaterdag 23 september, de dag dat Reeuwijk klaar was voor een overwinning. Klaar om punten te pakken en om er een fel duel van te maken. Al snel werd duidelijk dat de twee ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Er worden vanuit Reeuwijk punten gemaakt maar door Fortissimo ook. Het liep heel gelijk op eigenlijk de gehele wedstrijd. De eerste helft en eigenlijk de gehele wedstrijd had Fortissimo vele schoten van verre afstand en deze waren ook vaak raak. Reeuwijk creërden ook veel kansen en wisten ook te scoren. Het werd al snel duidelijk dat het echt flink knokken werd voor Reeuwijk en Fortissimo.

Na de rust kwam Reeuwijk terug. Ze waren sterker en scherper in de ballen die werden gegooid. Er werd ook gescoord en Reeuwijk kwam met een verschil van één punt terug. Het is tot de laatste minuut spannend geweest en er waren nog een hoop mooie acties en kansen voor Reeuwijk.
Fortissimo en Reeuwijk waren zeer aan elkaar gewaagd en waren echt aan het knokken voor de overwinning. Toen het eind signaal klonk heeft Fortissimo met één punt verschil gewonnen. Het is 21-22 geworden.