CKV Vacaturebank

Wel eens nagedacht hoe het kan dat elk team één of meerdere enthousiaste trainers heeft, de boterletterverkoop elk jaar weer wordt geregeld en de jurytafel tijdens het eerste altijd volledig bezet is? Dat gaat allemaal niet vanzelf; dit wordt voor jou en/of jouw kind(eren) geregeld door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Doorlopend zijn wij op zoek naar mensen die zich willen aansluiten bij onze groep vrijwilligers.

Hieronder vind je de posities die we op dit moment te vervullen hebben:

– Lid Sponsorcommissie

Lid van de Technische Commissie

Trainer/coach Reeuwijk 2

Meer informatie


Lid Sponsorcommissie

Samen met Tim ga je aan de slag met alle activiteiten rondom onze sponsoring: contact onderhouden met de huidige pool van sponsoren, het werven van nieuwe sponsoren, regelen van sponsorkleding, maken van teamfoto’s. Jij coördineert deze taken en samen verdelen jullie wat er te doen staat.

Jouw talent?
 • Jij bent een aanpakker, weet het overzicht te behouden en het lijkt jou een gave uitdaging om nieuwe bord- én shirtsponsoren binnen te halen voor onze club.
 • Het is belangrijk dat je niet bang om de telefoon op te pakken of langs het veld een praatje te maken.
 • Jij denkt mee over creatieve concepten rondom nieuwe en huidige sponsoren en voert deze ook (samen) uit.

Heb je interesse in deze functie of wil je meer weten? Neem dan contact op met Cirsten (0652488002) of cirsten@ckv-reeuwijk.nl.


Lid van de Technische Commissie

Ook voor de TC geldt; meer mensen is meer resultaat met minder inspanning. Samen met Hans, Kim, Robin en Mark ga jij aan de slag met alle zaken rondom al onze senioren- en jeugdleden. Jullie zorgen ervoor dat trainende en spelende leden en trainers de mogelijkheid hebben om zich op sportief en sociaal gebied te kunnen ontwikkelen. Met elkaar dragen jullie zorg voor goede communicatie naar andere commissies, leden, spelers, trainers en bestuur.

Jouw talent?
 • Jij houdt ervan om de schakel te zijn tussen verschillende partijen.
 • Jij ziet het als een uitdaging om mee te denken over het technisch beleid om onze club naar een hoger niveau te tillen.
 • Jij bent een aanpakker, durft kritisch te zijn en staat te popelen om mee te denken over de toekomst van CKV Reeuwijk.

Heb je interesse in deze functie of wil je meer weten? Neem dan contact op met Cirsten (0652488002) of cirsten@ckv-reeuwijk.nl.


Trainer, Coach Reeuwijk 2 (Reserve 2e klasse)

Voor komend seizoen is CKV Reeuwijk uit Reeuwijk op zoek naar een trainer/ coach voor het 2e team.

We zijn op zoek naar een sociale en communicatief vaardige trainer. Deze neemt binnen de speelwijze van CKV Reeuwijk de begeleiding van de trainingen van ons 2e team (op maandag en woensdag) en de coaching tijdens de wedstrijden voor zijn of haar rekening.

CKV Reeuwijk speelt Reserve 2e klasse. We zijn dan ook op zoek naar een trainer/ coach met ambitie en veel energie die inspirerend en positief coacht en qua niveau, inzicht en enthousiasme aansluit bij de ambitie van CKV Reeuwijk 2. Wij nodigen kandidaten die nog aan het
begin van hun trainerscarrière staan en die in een leuke en inspirerende omgeving verder willen groeien ook uit om te reageren.

Het team is onderdeel van een leergierige selectie met ervaring en jeugd, die het maximale uit hun mogelijkheden wil halen. Je komt terecht binnen een gezellige, middelgrote vereniging. Wij spelen vanuit onze accommodatie in het sociale dorp Reeuwijk, met een eigen zaal en buitenvelden.

CKV Reeuwijk zet zich in op versterking van drie belangrijke pijlers van de vereniging. We investeren in de korfbalontwikkeling van spelers en speelsters en verhoging van het korfbalniveau. Van onze jeugd tot ons eerste team.

CKV Reeuwijk is een sociale club voor iedereen! We willen een club zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar altijd wat te doen is. CKV Reeuwijk voert als betrokken vereniging ook onze sociaal maatschappelijke rol uit in de wijk(en). CKV Reeuwijk is naast een sociale club, ook een club met ambitie. Wij geloven in een vorm van dynamisch korfbal welke nog volop in ontwikkeling is.

Wij zoeken een trainer/coach die;

 • Op maandag en woensdag afwisselende trainingen voor de selectie verzorgt (in samenwerking met de trainer van CKV Reeuwijk 1) en de coaching van het 2e team op zaterdag verzorgt;
 • In staat is door ‘vragend coachen’ spelers inzicht in hun eigen handelen te geven;
 • Onze selectie top fit kan maken en houden;
 • Voorstander is van dynamisch korfbal;
 • Het dynamisch korfbal zich eigen heeft gemaakt en daarop de ontwikkeling binnen de selectie en club kan stimuleren;
 • Spelers kan helpen zich korfbal technisch te ontwikkelen;
 • In staat is een wedstrijd te analyseren en op basis daarvan tot verbeterpunten te komen;
 • Goed communiceert met spelers;
 • Goed is in het vergroten van het zelfvertrouwen van spelers én het team;
 • Een lange-termijn-visie heeft;
 • Met gevoel voor humor lastige situaties kan oplossen.

Wij bieden;

 • Een leergierige selectie die het maximale uit hun mogelijkheden wil halen.
 • Passende beloning.
 • Veel ruimte voor vernieuwing en groei.
 • Een gezellige vereniging gelegen op een mooie sportpark en enorm veel leuke ambitieuze mensen.
 • Korte lijnen met TC en Bestuur.

Herken jij jezelf in deze profielschets?
Mail dan naar tc@ckv-reeuwijk.nl, dan doen we snel een bak koffie.


Meer informatie

Je kunt ook op veel andere manieren van waarde zijn voor onze mooie vereniging. Weet je niet zo goed waar jouw talent ingezet kan worden? Ook dan kun je contact opnemen om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

Als structureel vrijwilliger bij CKV wordt je uitgesloten voor bardiensten & scheidsrechtertaken. (geef dit wel zelf door).