De papa’s en mama’s van CKV Reeuwijk-jeugd debuteren in een echte wedstrijd

Melinda Algemeen nieuws, Wedstrijdverslagen

Zomaar een dinsdag avond. 31 januari 2023. Op het programma dit keer geen training voor de groep papa’s en mama’s, maar een wedstrijd tegen de papa’s en mama’s van de jeugd van Korbis uit Waddinxveen.

Afgelopen zomer begon het met een keer zelf trainen in plaats van kijken naar de kids. Bij deze 1e keer is het niet gebleven. De papa’s en mama’s vonden het zelf korfballen zo leuk, dat er inmiddels 11 zich als trainend lid hebben aangemeld.

En trainen doe je toch met een doel! Daarom is er een echte wedstrijd geregeld. De tribune in De Meerkoet was meer dan goed gevuld en de wedstrijd werd geleid door onze bondscheidsrechter Alex.

Al die toeschouwers hebben een leuke wedstrijd kunnen zien. Korbis was meer ervaren, maar we hebben ze goed weerstand geboden. Heel veel complimenten gehoord van het publiek voor deze groep enthousiastelingen die tot een half jaar geleden zelf nooit korfbalden.

Er werd niet alleen goed weerstand geboden, maar onze aanvallen mochten er zeker ook zijn. Eerst werd helaas een goal van Kenneth nog afgekeurd, maar later wisten onze dames Annemiek, Linda en Marianne mooie doelpunten te maken. Dit zorgde voor een nette 3-7 uitslag en de overtuiging dat we vaker een wedstrijd willen gaan spelen!

Ben je na het zien van de wedstrijd of het lezen van dit verslag nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens meetrainen. Tot eind maart op dinsdagen in De Meerkoet om 19.00 uur en daarna buiten op ons nieuwe kunstgras op de maandagen om 19.00 uur.