Fantastische start Reeuwijk F1

Melinda Jeugd, Wedstrijdverslagen

Na twee verloren oefenwedstrijden mocht de F1 nu haar officiële debuut maken in de competitie. Er moest worden aangetreden tegen Fiks F3 uit Oegstgeest, dat eveneens haar eerste wedstrijd speelde.
De F1 ging furieus van start en al na 60 seconden wist Flore de 1-0 te maken. Reeuwijk kreeg daarna nog veel meer kansen en wist via Sofie uit te lopen naar 2-0. Fiks kwam nog terug tot 2-1, maar dat liet Sophia niet gebeuren en zij scoorde de 3-1.
In het tweede kwart ging Reeuwijk helemaal los: ze wisten elkaar steeds beter en steeds sneller te vinden en ze vochten voor elke bal. Daar waar de andere wedstrijden de F1 vooral moest toekijken, dicteerden zij nu het spel. Via Flore, Elise en Sofie wist de F1 uit te lopen naar 5-1. Elise was druk het spel aan het verdelen en het liep als een trein. Toen bedacht Jolene zich dat zij nog niet had gescoord. Ze was wel al een paar keer in de buurt gekomen. Maar nu ook haar moeder stond te kijken, wist ze er twee in het mandje te leggen. Sofie pakte ook nog een doelpuntje mee en zo ging de F1 met een ruime 9-1 voorsprong de rust in.
Na de rust maakte ook Ryan zijn debuut. Ryan vindt het soms nog een beetje spannend, maar deed gewoon heel lekker mee. Wel was het Fiks dat de 9-2 wist te scoren en nu ook wat meer in het spel voor kwam.
In het laatste kwart scoorde Sofie op aangeven van Sophia de 10-2 en maakte ze ook van grote afstand de 11-2. Dit was ook gelijk de eindstand van deze leuke wedstrijd. De F1 maakt hiermee een vliegende start in de competitie. Nadat ook de strafworpen werden gewoon, was het tijd voor een lekker zakje snoep. Veertig minuten sporten maakt niet alleen dorstig, maar ook erg hongerig.
Volgende week volgt een uitwedstrijd tegen Madjoe F4. Zou het de F1 lukken om dit niveau vast te houden?