Feest 27 mei 2017

Danique Algemeen nieuws

Zaterdag 27 mei was het zover….de laatste thuiszaterdag. Naast de laatste competitiewedstrijden, die afgewerkt werden door het eerste, tweede, derde, het C-, D- en F- team was het op het veld van Reeuwijk feest. Het weer hielp daar natuurlijk dapper aan mee. Met een prachtig tropisch zonnetje zat de sfeer er al meteen goed in.

De F startte met een prachtige 13-7 overwinning en daarna rolde de C ook hun tegenstander op met 7-3. Ze vierden het alsof het de kampioenswedstrijd was.

Uit was het helaas iets minder goed gegaan met onze D. Gelukkig waren ze al kampioen. In de ochtend speelde ook ons derde haar laatste wedstrijd en weer waren ze goed op dreef en met een 12-14 overwinning pakten ze ook de nummer 2 van de lijst aan.

In de middag kon het publiek genieten van het tweede dat ook hier weer liet zien dat ze verdiend kampioen waren en 19-9 won van De Vinken.

Na het tweede en voor de wedstrijd van ons vlaggeschip werden de kampioenen van het veld gehuldigd. De D en de E werden, evenals het tweede en het eerste goed in het zonnetje gezet.

 

 

 

 

 

 

 

Daarna werd het veld geopend door het nemen van een vrije bal van een vak van Reeuwijk 1 tegen De Vinken 1. Onze velden voldoen nu weer helemaal aan de hedendaagse korfbaleisen, die de KNKV ons oplegt.

 

Het eerste deed wat ze moest doen en won overtuigend met 22-6.

Daarna kwam nog een officieel gedeelte en riep voorzitter Pieter allereerst Carolien en Esther naar voren. Zij hebben bijna 20 jaar de jeugdfeestcommissie gevormd en menig feestje en kamp voor de E en F georganiseerd. Een goed applaus was hiervoor natuurlijk op zijn plaats. Dames, veel dank voor alle organisatie.

Daarna werd Alex van der Vis naar voren geroepen. Alex gaat na  18 jaar stoppen met de organisatie van de bar in onze kantine. Ook hier was er natuurlijk luid applaus en veel dank namens iedereen.

Als laatste werd Robin Benard naar voren geroepen. Afgelopen jaar was het qua trainers niet hoe we het van te voren bedacht hadden. Van 1, naar 2 en toen helemaal geen. Gelukkig heeft de selectie onder leiding van aanvoerder Robin Benard dit allemaal goed opgepakt. Het resulteerde dan ook in een handhaving in de tweede klasse en op het veld nu zelfs promotie. Robin Benard riep vervolgens Bart Sprong naar voren. Hij heeft de afwezigheid van de trainer/coach voor ons eerste goed opgevangen en samen met Wil Dekker en Frits Visser de selectie getraind.

Ook Rinske Hartlief, bestuurslid en voorzitter van de jeugd tc bedankte Kim de Jong en Romy Kwakernaak, die afgelopen jaar veel werk hadden opgepakt voor de jeugdtc.

Na alle dankwoorden werd hoofdsponsor Frits Visser van BG-products, BAConline naar voren geroepen. Het bestuur en Frits kondigden aan dat het sponsorcontract met drie jaar verlengd gaat worden en dat Frits met zijn bedrijf aan onze club verbonden blijft als hoofdsponsor van twee selectieteams en een derde seniorenteam. CKV Reeuwijk is enorm blij dat Frits zijn naam nog drie jaar aan onze club wil verbinden.

En nu we toch zo met de contracten bezig waren, werd ook Serge Kraaikamp naar voren geroepen. Volgend jaar zal de selectie onder zijn leiding in de tweede klasse gaan acteren. Serge, veel succes komend jaar !

Na alle formele plichtplegingen stonden daarna de BBQ’s klaar om heerlijk te gaan eten. Leuk om nog even te vermelden was de sponsortent waar de sponsors konden genieten van een hapje en een drankje. Het is ontzettend leuk om de mensen, die CKV Reeuwijk een warm hart toedragen en niet wekelijks op het veld zijn te ontmoeten.