27-05-2017 Reeuwijk 1 – De Vinken 1

Danique Wedstrijdverslagen

Zaterdag 27 mei de laatste thuiswedstrijd en de laatste wedstrijd van het seizoen! Reeuwijk 1 tegen de Vinken 1. De uitwedstrijd werd door de Reeuwijkers gewonnen met 9-20. Het doel van Reeuwijk 1 is om ongeslagen kampioen te worden! Voor de Vinken staat er nog wel wat op het spel. De Vinken staan tweede, maar moeten winnen om boven Gemini te blijven en een promotiewedstrijd binnen te halen.
Het zal een zware wedstrijd worden met 31 graden in de volle zon. De Vinken kwamen  in hun eerste aanval meteen op 0-1 voorsprong, maar dat werd al snel afgestraft met een doelpunt van Nicole. Er werden veel kansen gecreëerd door de Reeuwijkers en de Vinken kregen geen ruimte om aan te vallen. De Vinken kregen doelpunt na doelpunt om hun oren en hadden al gauw niks meer in te brengen. Na een zware eerste helft stond Reeuwijk 1 in de rust op een voorsprong  van 13-2!
De tweede helft zag je dat beide ploegen het zwaar hadden door hitte, maar toch bleef Reeuwijk mooie doelpunten maken en mooie aanvallen creëren. De Vinken wisten dat er niet meer te winnen viel en gaven het al snel op. Na 70 minuten spelen in de snikhitte heeft Reeuwijk 1 met 22-6 gewonnen! Door o.a. 6 mooie doelpunten van Thijs deze wedstrijd, is Reeuwijk 1 ongeslagen kampioen geworden en promoveren we naar de 2e klasse!!