Fit dankzij BAC in tijden van Corona

Danique Algemeen nieuws

Beste leden,

Jullie kennen mij nog niet, maar mijn naam is Bianca en ik werk al heel lang voor de KNKV. Normaal werk ik achter mijn bureau maar door Corona moeten we allemaal ons steentje bijdragen en dat vind ik geweldig! Want zo kan niet alleen ik weer fit worden, maar ook jullie van CKV Reeuwijk.
We gaan komende weken met zijn allen aan de BAC met de YesWejerryCan challenge! Ik zal samen met jullie iedere zaterdag strijden om alle oefeningen goed te doen. Iedereen die meedoet krijgt een punt en het team met de meeste punten krijgt een geweldige prijs!
Let op! Want bij de KNKV zoeken wij altijd mensen die fit genoeg zijn om in onze Nederlandse teams te spelen.
Als jij jezelf ook filmt en super origineel kleed krijg je zelfs dubbele punten! Dus hup van die bank af en letsssss gooooowww!
Deel die video’s en aan de BAC met zijn allen.

Groeten,

Bianca van de KNKV

Wist je dat al deze mooie, gele jerrycans beschikbaar zijn gesteld door onze hoofdsponsor BAC?
Wij willen BAC heel hartelijk bedanken voor de aanlevering en de support!