Hulp gezocht!

Danique Technische commissie

Een vereniging draait volledig op vrijwilligers en ook bij CKV Reeuwijk ontkomen we daar niet aan.
En ook nu zijn wij weer heel hard op zoek naar vrijwilligers die leuke posities willen invullen.

Wij zoeken mensen voor de volgende functies:

trainer A2 (maandag avond 18:30 – 19:30 vanaf de zaal)
De A2 wordt nu op zaterdag gecoacht door Arnold, op het veld wordt er op maandag meegetraind met de A1 en B1. Vanwege zeer beperkte uren in de zaal is dit niet meer mogelijk en zijn we zeer dringend op zoek naar een enthousiaste trainer voor deze leuke groep.
trainer E1 (woensdag 16:00 – 17:00 vanaf de zaal)
Vanaf de zaal moet een van de trainers (Floris) stage gaan lopen waardoor hij geen training kan geven aan de E1. Wil jij een leuke jonge onervaren ploeg trainen geven en de basis van korfballen bij te brengen geef het aan!
– een nieuw jeugd TC lid voor de jeugd TC
Vanwege haar opleiding en combinatie met werk heeft Romy te kennen gegeven haar functie in de jeugd tc te moeten neerleggen. Wij willen graag z.s.m. hier een enthousiaste vervang(st)er voor vinden. Dus lijkt het je leuk om organisatorisch meer te betekenen voor de vereniging met de focus op de jeugd teams. Of wil je meer informatie over wat het precies inhoudt neem dan contact op met Kim of Rinske.
– een nieuw senioren TC lid voor de senioren TC met het afscheid nemen van de leden van de senioren tc afgelopen seizoen zijn er meerdere plekken vrij in de technische commissie. Lijkt het je wat of wil je meer informatie? Neem contact op met Jeroen of Jan G.

Binnenkort zullen de trainingstijden en het oefenschema voor het zaalseizoen via de website worden gecommuniceerd.

Groeten

de TC
Jan, Jeroen, Kim, Romy en Rinske