KCC – Reeuwijk 4

Melinda Algemeen nieuws

Zaterdag 9 maart, Capelle a/d Ijssel. We stappen binnen op het moment dat het 4e team van onze mooie club uit Reeuwijk bezig is met inschieten en warmlopen. Kort daarna volgt het startsignaal met in de aanval Bart, Erwin, Inez en Ivon. Hans, Peter, Esther en Inge zijn het die in de verdediging het eerste doelpunt van de wedstrijd tegen krijgen. Bart en daarna 2x Peter willen dit niet laten gebeuren waardoor de stand nu 1-3 is. Nog een schot van KCC maakt de stand na 8 minuten 2-3.

KCC moet het deze wedstrijd hebben van de schoten en maken na 13 minuten spelen de gelijkmaker. Een paar minuten later lijkt het Hans die geblesseerd raakt, maar kan toch nog even door. Mark gaat hierop warmlopen en ook Sandra loopt zich warm. Hans probeert het nog, maar het is toch Mark die na 19 minuten spelen de wedstrijd betreedt. En ook Sandra komt in het veld voor Ivon. Verder goed verdedigend werk van beide teams, en een doelpuntloze periode. Vlak voor rust komt Claudia in de ploeg voor Esther en schoort KCC de 4-3, wederom door een schot en gelijk daarna maakt Inge de gelijkmaker, ook met een schot. Nu even rusten.

Erwin heeft in de rust het veld verlaten en is Ton in het veld gekomen. In de tweede helft wil het niet met het scoren, ook mede door de scheidsrechter raakt de ploeg wat geïrriteerd omdat er voor zo goed als niets gefloten werd.

Toch krijgen Inez en Bart het voor elkaar om te scoren. We staan nu 4-6 voor. Ivon gaat weer warmlopen om er nog even in te komen. Maar niet voordat Inge een mooi balletje (al lopend vonden wij ;-)) over de aangeef weet te scoren. Daarna verlaat ze de wedstrijd voor Ivon. Peter maakt de afsluiter van de wedstrijd en daarmee ook een hattrick. KCC heeft in de tweede helft niet weten te scoren en wij nemen de 2 punten mee naar huis. Met een beetje geluk houdt het 4e nog zich op het kampioenschap.