Linda de Graaff, assistent coach stelt zich voor

Danique Algemeen nieuws

Hallo allemaal,
Mijn naam is Linda de Graaff en ben dol op korfbal. Het spelletje heeft mij altijd aangesproken en het spelen in teamverband vind ik heerlijk.
Ik heb mijn hele jeugd gekorfbald bij KOAG. Sinds 6 jaar ben ik niet meer actief bij een club.

Ik begon het erg te missen en zag een bericht van Jeroen voorbij komen op facebook. Hier heb ik op gereageerd en voor ik het wist was ik betrokken bij reeuwwijk 1 als assistent trainer.

Samen met Mark-Peter ga ik het 1e coachen. Ik zal iets meer op de achtergrond zijn, maar niet minder fanatiek. Ik ben nog jong en kan veel leren van het team. Ik sta hier voor open en hoop het team ook. Het dynamische spel is voor mij helemaal nieuw en wil me hier graag in verdiepen. Ik zal de spelers dan ook vaak vragen stellen en veel observeren.
Zelf heb ik de sportopleiding gedaan niveau 3. Daarna altijd werkzaam geweest in de sport als fitness instructrice en groepslessen.
Ik ben 23 jaar wonend in Gouda en zeer fanatiek. Ik hou van een winnaarsmentaliteit en teamgevoel. Dit wil ik ook overbrengen aan het team. Samen sta je sterker en sleep je elkaar erdoor heen. Geef elkaar feedback, maak lol en durf elkaar ook te verbeteren.
Ik heb veel zin in het komend seizoen en hoop mijn steentje bij te dragen in het team.

Linda