Nieuwe hoofdtrainer bekend

Danique Algemeen nieuws, Technische commissie

Jeroen van de Rovaart is met ingang van het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van CKV Reeuwijk. Na het aangekondigde vertrek aan het einde van het seizoen van de huidige trainer Mark-Peter van der Meer, is de Technische Commissie op zoek gegaan naar een nieuwe trainer. Na met verschillende kandidaten gesproken te hebben, bleek Jeroen het meest bij CKV Reeuwijk te passen.

In de gesprekken met hem is o.a. gesproken over de huidige speelwijze, het zogenaamde “dynamisch korfbal”, en ook wat Jeroen daaraan zou kunnen toevoegen.

Jeroen van de Rovaart is 42 jaar en heeft tot zijn 33e zelf gekorfbald bij ADO en Sporting Delta. In deze periode was hij al jeugdtrainer en dat beviel hem goed. Nadat hij gestopt was met spelen, ging hij aan de slag als trainer/coach van senioren teams en zo was hij te vinden langs de lijn bij onder andere Velox, ADO, NIO, en de laatste jaren bij RWA.

CKV Reeuwijk ziet in Jeroen een zeer gedreven trainer, positief en gericht op het resultaat, maar met spelplezier bovenaan. We heten hem nu al van harte welkom en veel succes in het nieuwe seizoen.