Paal Centraal 1- Reeuwijk 1

Danique Wedstrijdverslagen

Als het mogelijk zou zijn om aandelen te kopen voor Reeuwijk 1 en je was drie jaar geleden begonnen met investeren, had je nu rijk geweest. Een kleine club die na vorig week ineens bovenaan staat door te winnen van streekgenoot Korbis. Een club die al jaren zesjes draait in de 4de klassen draait nu ineens tienen in de 2de klassen.

Deze nieuwe positie maakt Reeuwijk 1 ineens favoriet in iedere wedstrijd. Zo voelt het alleen niet altijd voor de jonge ploeg van Mark-Peter. Dit bleek ook toen de acht koppige selectie begon tegen het laatst geplaatste Paal Centraal. Op een doordeweekse dag begon de wedstrijd tegen de incomplete studenten, niet al te best. De stuudjes die normaal niet zoveel scoren hadden een vliegende start en stonden al snel met 3-1 voor. Reeuwijk wist goed bij te blijven maar moest alle zeilen bij zetten. Reeuwijk stond door rustig te blijven en te vertrouwen op eigen kracht toch met 1 punt voor door een doelpunt in de laatste minuut voor rust: 10-11.

Na de rust werd er heen en weer gescoord. Toch liep Reeuwijk langzaam maar zeker steeds iets verder uit. Een laatste stuiptrekking van Paal Centraal nadat een aantal heren van Reeuwijk wat last kregen van hun nek vanwege de lange heren uit Delft bleek niet genoeg te zijn.

Uiteindelijk bleek Reeuwijk toch weer te sterk en kon tevreden op zoek naar een kleedkamer ergens verstopt in het mega gebouw van de TU in Delft met een winst opzak van 18 tegen 26.

De jaarwisseling zal dus als koploper worden ingegaan. In 2018 staat Wion als eerst op ons lijstje. Kom dus kijken met man en macht en investeer in de ploeg van Mark-Peter op Zaterdag 6 januari om 18:45 in de Meerkoet, Reeuwijk.