Reeuwijk B1 kampioen

Danique Jeugd, Wedstrijdverslagen

Reeuwijk B1 – WION B1

Vandaag was het dan zover, de laatste wedstrijd van het seizoen. Als deze wedstrijd gewonnen werd dan was Reeuwijk B1 kampioen. Voordat de wedstrijd begon stonden we 2 punten achter, we hadden wel een hoger doelsaldo. Dat betekent dus dat als wij deze wedstrijd zouden gaan winnen dat we dan kampioen waren. Verlies of gelijkspel was niet genoeg. De wedstrijd begon direct goed, we stonden binnen 5 minuten al met 3-0 voor. Helaas kwam Wion weer terug tot 3-4, maar dat lieten we niet zomaar gebeuren. We kwamen weer voor te staan met 5-4. Door de warme zon was er om de 15 minuten een drinkpauze. Daardoor kregen we weer wat energie en maakten we het 6-4 in de rust. Na de rust kwamen ze nog even terug, maar we gingen er vol voor. In de drinkpauze van de tweede helft stond het 9-8. We wisten dat we nog even door zouden moeten knokken. Uiteindelijk ging het fluitsignaal toen we met 12-8 voor stonden. We waren kampioen! In de kantine gingen we nog taart eten met zijn allen. Helaas konden de coaches daar niet bij zijn, doordat zij zelf een wedstrijd direct daarna moesten spelen. Nog even de coaches aanmoedigen en daarna lekker naar huis. Het was een leuke dag.