Vacature in de Spotlight!

Melinda Geen categorie

De voorbereidingen voor de zaalcompetitie zijn al in volle gang. We gaan een leuk en spannend zaalseizoen tegemoet met het eerste team dat 1e klasse gaat spelen.

Om 1e klasse te kúnnen spelen, moeten wij als vereniging aan bepaalde voorwaarden voldoen waar wij jullie hard voor nodig hebben! Hieronder vind je de posities om te vervullen en waar iedereen zich voor kan aanmelden.

1. Voor de wedstrijden van het eerste, zowel uit als thuis, zoeken wij
een teambegeleider. Als teambegeleider heb jij bij alle wedstrijden het beste plekje van de zaal! Je bent verantwoordelijk voor de communicatie tussen de coach en de jurytafel. Voor de rol van teambegeleider heb je geen specifieke kennis nodig, maar vooral veel enthousiasme! En je moet natuurlijk beschikbaar zijn tijdens de wedstrijden van het eerste.

2. Voor alléén de thuiswedstrijden zoeken we een juryvoorzitter voor aan de jurytafel. Als juryvoorzitter zie je toe op alle reglementen en correct gebruik van de schotklok. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren organiseren wij een cursus die één avond in beslag neemt.

3. Verder zoeken wij nog vrijwilligers die de schotklok willen bedienen. We hebben nu al twee aanmeldingen, maar het is altijd goed om flexibel te kunnen zijn door meer mensen op te leiden. Groot voordeel: je zit bij de thuiswedstrijden op de beste plek!

4. Tot slot zoeken wij iemand die de tijd- en scorewaarneming kan doen. Belangrijk hierbij is scherp te blijven tijdens de wedstrijd, maar met hoe het eerste team op het moment speelt, wil je natuurlijk geen seconde missen van de wedstrijd. Hiervoor hebben we tot nu toe 1 aanmelding, maar om flexibel te zijn qua inzet, zijn ook hier meerdere mensen zeker welkom!

Zit hier iets bij wat jou leuk lijkt of heb je nog specifieke vragen voordat je de knoop door hakt? Neem dan contact op met Cirsten (06-52488002 of cirstenkwakernaak@hotmail.com)