Van de voorzitter

Danique Bestuursinfo

Beste leden en ouders,

Eerder dan we het hadden verwacht mogen we weer volledig gaan korfballen. Dat is goed nieuws voor onze vereniging! We hebben al te lang op een ongemakkelijke manier kunnen sporten.

Gelukkig is het aantal besmettingen in Nederland zo ver teruggelopen dat de kans op het oplopen van Corona sterk verminderd is. Sterk verminderd is NIET NUL, dus moeten we wel blijven opletten!

We mogen op het veld binnen de anderhalve meter sporten. Maar langs en naast het veld gelden gewoon voor iedereen boven de 18 jaar weer de gebruikelijke bekende regels.

Ik hoop dat jullie die regels netjes blijven opvolgen, want alleen zo blijven we allemaal gezond en hoeven we niet opnieuw met korfbal te stoppen.

Ook gaat de CKV kantine weer open. Daar moeten wij, net als alle andere horeca, rekening houden met veilig werken en veilig verblijven.

We zullen onze weg moeten vinden bij CKV in Coronatijd. Om geen onnodige risico’s te nemen beginnen we voorzichtig. Verdere informatie volgt hier over.

Er wordt al gebroed om kleinschalige activiteiten te organiseren. Verschillende commissies en vrijwilligers heb ik er al over horen spreken. Jullie worden op de hoogte gehouden.

Veel leden blijven deze zomer in Nederland. Hopelijk blijft het mooie weer aanhouden en als het kan, spreek af en gooi een balletje.

Het is fijn dat we kunnen gaan korfballen, misschien wel een oefenpot en dan gaan napraten over onze prestaties op het rosé bankje, ik kijk er naar uit!

Maar doe dat alsjeblieft veilig.

Een terugblik.

Op een gegeven moment mochten we weer trainen weliswaar met beperkingen maar toch.

Bij dit wil ik als eerste even stil staan. Wat een enthousiasme heb ik gezien bij de leden die weer een balletje mochten gooien.

Inzet was er voor 100 procent en als jonge honden werd het korfbalveld betreden.

Het was soms lastig dit in goede banen te lijden en je aan de regels te houden van onze corona coördinatoren.  Maar met recht chapeau voor de coördinatoren! voor die die dit voor elkaar hebben gekregen. In korte tijd nieuweregels te implementeren voor een ieder die mocht korfballen.

Als tweede wil ik vermelden dat ik enorm blij word van het enthousiasme hoe nieuwe kinderen worden opgevangen en wegwijs gemaakt worden met korfbal bij onze vereniging.

Door corona waren scholen dicht en werd schoolsport niet gedaan. Iedere zaterdag morgen stond er een team klaar om een groep van 12 kinderen vrolijk het veld op te sturen om het spel korfbal te leren. Super gewoon om te zien en…. het gaat de hele zomer door!

Vooruitkijken.

Er wordt vaak gezegd dat je het belangrijkste voor het laatste moet bewaren. Welnu dat is nu ook het geval. Als voorzitter van deze pracht vereniging kan ik jullie met trots melden dat onze hoofdsponsor BAC het sponsorcontract voor 3 jaar heeft willen verlengen. Ook al is het een bestaande sponsor het is zeker niet van vanzelfsprekend dat een sponsorcontract wordt verlengd. Grote dank aan de sponsor BAC, vertegenwoordigd door Frits Visser en de sponsorcommissie met dit mooie resultaat. Een contract die de gehele CKV selectie voorziet van wedstrijd en traintenues.

Onze selectiespelers zullen perfect gekleed de strijd aangaan in het komende korfbalseizoen.

Dank jullie wel! Trots op het clubje….

Groet van de voorzitter,

Stephan Worst

Foto’s zijn gemaakt door Freek van Delft filmproducties.