Vrijwilligers gezocht!

Danique Algemeen nieuws

CKV Reeuwijk kan niet zonder vrijwilligers! Helaas staan er een aantal vacatures open en we hopen deze zo snel mogelijk in te kunnen vullen. Hieronder staan de vacatures die momenteel beschikbaar zijn, mocht je interesse hebben, schroom alsjeblieft niet en neem contact met ons op door een mail te sturen naar vrijwilligersckvreeuwijk@gmail.com

Openstaande vacatures:
– Boterletters rondbrengen (een avond naar keuze in de week ‪van 27 november tot en met 4 december‬ (in afstemming met Kim de Jong)
– Oefenwedstrijden regelen (3 x per jaar oefenwedstrijden voor de senioren teams regelen, overdracht wordt verzorgd door Iris de Vos)
– Scheidsrechters coördinator (scheidsrechters indelen op de wedstrijden gedurende het seizoen (overdracht wordt verzorgd door Jan Groenendijk)
– Leden van de jurytafel (de A1 speelt in de overgangsklasse in de zaal. Hiervoor moeten we een jurytafel vol krijgen met een jury voorzitter, schotklokbediener en tijds- en scorewaarnemer. Hoe meer mensen interesse tonen, hoe minder vaak je ingedeeld hoeft te worden)

Help jij ook om de club te kunnen laten draaien? Neem dan snel contact op met Kim de Jong via vrijwilligersckvreeuwijk@gmail.com

Bedankt alvast!