Wedstrijden en trainingen tot 31 maart afgelast

Danique Algemeen nieuws, Bestuursinfo

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.
Mede door deze ontwikkelingen heeft de KNKV besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan.
Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet afkondigde in verband met het coronavirus én diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV en het bestuur van CKV Reeuwijk het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op. Meer informatie over de consequenties van deze maatregel volgt zo spoedig mogelijk.
CKV Reeuwijk zal zich strikt houden aan de maatregelen van de overheid en RIVM. Alle wedstrijden en trainingen komen in zijn geheel te vervallen tot en met 31 maart 2020.  De wedstrijden zullen mogelijk op een ander tijdstip worden gespeeld.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij jullie verder over informeren. Verder vragen wij de leden namens het bestuur je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Kom je uit een risico gebied of ben je verkouden raadpleeg je eigen huisarts. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met Stephan Worst.Preventief met elkaar.

Bestuur CKV Reeuwijk