nieuwe hoofdtrainer Mark Peter stelt zich voor

Danique Geen categorie

Allen,

Er is mij gevraagd om me even kort voor te stellen. Geboren en getogen in het mooie plaatsje Goes, Zeeland. 41 jaar Mijn hele leven gekorfbald bij Tjoba 1, 2 en het 3e team. Niveau overgangsklasse, res overgangsklasse, 1e klasse etc. Hoe ben ik als speler gifkikker, goed schot en tactisch niet onverdienstelijk. Hoe ben ik als coach direct, positief, eerlijk, duidelijk en een echte teambuilder , maar verwacht ook wel wat van de spelers/speelsters qua mentaliteit. Drie jaar trainen gegeven bij Tjoba 3, Een jaar Korbis 1, twee jaar Wion 1, Trekvogels 1 en nu in het gezellige Reeuwijk trainer.

Zelf spelend bij Koag in het 4e team; de geest wil nog wel, maar het lichaam is wat minder fanatiek.

Wat doe ik in het dagelijkse leven werkend in de facilitaire wereld bij de Politie als hoofdmedewerker. Getrouwd met Julia van der Meer die jullie zeker nog een keertje gaan ontmoeten. Ze vindt korfbal en sporten niet echt bijzonder een goede tegenhanger voor mij.

Mijn doel is om er een leuk jaar van te maken waar we beiden van elkaar leren. Ik kan zeker nog wel wat extra leren van het dynamische korfbal, maar daarentegen ga ik ook als het niet loopt, teruggrijpen naar de 3-1 die ook dynamisch gebruikt kan worden. Eén systeem is nu eenmaal niet genoeg om alleen maar te spelen. Er komt altijd een ploeg die oplossingen heeft en wij moeten kunnen schakelen. Wil de gezonde agressie en mentaliteit nog verder verhogen. Mezelf verder te ontwikkelen als persoon vind ik altijd erg interessant.

Daarnaast ben ik erg druk met mijn 4e jaar aan de Haagse Hogeschool bezig. Dit jaar zal ik een scriptie moeten schrijven om mijn bachelor te behalen. Leuke opleiding en kan het iedereen aanbevelen. Goed voor de persoonlijke ontwikkeling, maar wel pittig naast de normale baan.

Als er nog meer vragen zijn aarzel niet en kom gewoon langs.

Groeten Mark-Peter